onsdag 27 maj 2009

Arga små pling och plång

Varannan gång ungefär som jag försöker gå in på bloggen, så säger datorn ifrån med ett sånt där riktigt argt "(plåt)PLING" som bara och endast betyder att nånting är fel. Och så ploppar det upp en liten ruta som talar om att sidan inte kan öppnas, fast den redan har halvöppnats, varpå det halvöppnade försvinner och det kommer upp en sån där "sidan kan inte hittas"-sida. Sedan får man stänga ner fönstret, öppna det igen och försöka på nytt varpå det fungerar precis som det ska.

Får ni det också? Och är det någon som vet varför? Är det bara min dator som har spunk, eller bör jag känna mig lite utfryst av internet-gudarna? Om jag var nån annan än mig själv och försökte läsa min blogg skulle jag ruttna och surfa vidare. Och det är kanske inte direkt det man vill ska hända ens stackars trogna läsare. Det blir de ju inte direkt fler av. Om man säger så.

6 kommentarer:

Mamma J sa...

Så där hade jag det på min blogspot-adress också - för några dagar sedan. Det drabbade inte bara mig, utan även en del av mina läsare (oj, nu lät det som om jag har massor, hehe...) - så jag tror helt enkelt att det är DE som har haft sönder något... Det är helt enkelt ett fel som är trasigt.

Jag fick det dock inte när jag gick in på din blogg nu.

mammigranten sa...

Ja jag får samma problem med din sida och några nadra jag brukar kolla in, så det är ju inte bara din, en liten tröst. Men jag har ingen aning varför.

Taina sa...

Nääää det har jag inte varit med om. Inte än i alla fall.
Pling plång på dig ;)

Annika sa...

Nej, Jenny...det har jag aldrig märkt på din sida, eller ngns sida...FASIKEN vad irriterande...
SÅ ska det ju inte vara.
Undrar varför????
Kram!

Marianne sa...

Nej, jag har inte märkt någonting sådant. Men jag kanske kommer för sent, du kanske har fixat det nu?

Kram!

Tanja sa...

Nu kommer detta himla sent (skyller på att jag varit i Grekland och gottat mig) men jag har också samma problem med blogspot-adresser jag surfar på. Jag har fått tipset att det inte händer i Firefox så när jag blir för irriterad på plingandet öppnar jag sidorna därigenom istället. Kram Tanja