torsdag 28 maj 2009

Mysteriet tätnar, spänningen är olidlig

Eller inte. Men ok, jakten på det irriterande "plinget och plånget" fortsätter. Nu tror jag att mästerdetektiven Dahlstrand kommit något på spåret: Min feedjit, eller vad den nu heter, den lilla appsen som visar varifrån de senaste besökarna kom i real tid, är "försvunnen"! Eller den finns där, säger blogger när jag letar i layouten, men jag ser den i alla fall inte... Sneaky, very sneaky.

Men jag behöver hjälp en gång till: Vare sig ni har fel-pling eller sidan ser ut som vanligt, kan ni se feedjit infon, dvs visas det någonting under rubriken "när du får oväntat besök"? Om det bara är för mig det inte syns, så fortsätter jag att känna mig paranoid och förföljd, men kan åtminstone sova gott om nätterna i förvissning om att jag är ensam i min galenskap. Om ingen ser det, ja då kan jag ju lika gärna ta bort det och vara glad och nöjd med livet ändå...

Tack tack för hjälpen!!

8 kommentarer:

Maria i Malmö sa...

Jajamensan, det syns klart och tydligt att jag har loggat in från Malmö här på kvällskvisten. Kan tyvärr inte hjälpa dig med mysteriet men jag hoppas du kommer på lösningen själv :-)

Anna (också i Malmö) sa...

För mig syns det också!

SuburbiaLiving sa...

Jag kan se den.!!

det som däremot är konstigt när man surfar in på din sida är att det ALLTID kommer en popup med diverse reklamer. Det verkar bara vara din sida dock, för alla andra som har blogger är "normala".

Jag antar att det är ngt som spökar i kodningen. Kanske är det en widget som spökar?
Prova att ta bort allt "extra" och sedan lägga in det igen.

SuburbiaLiving sa...

Nu poppar det inte upp ng reklam längre!! YAY!

Annika sa...

Jag kan inte se din feedjit.
Men som Mrs Mc säger poppar det upp reklam. Märkligt. Eller, reklamen blir stoppad på min PC, men jag hör ju hur den ploppar upp. Detta händer inte hos ngn annan blogg jag besöker. Märkligt va?
vad kan det bero på?
Kram!!

Jenny sa...

Alla: Tack för hjälpen! Jag har tagit bort feedjit "for now" och nu funkar sidan hur bra som helst igen - och inga reklam pop-ups! Fattar inte vad det är/var, men kul var det i alla fall inte. Tack igen för att jag fick veta hur det ser ut hos er! Kramar!

SuburbiaLiving sa...

Nu poppade det upp reklam igen. Tokigt !

Marianne sa...

Jaså, du hade tagit bort den. Jamen det var väl tur för jag såg inte ens rubriken där den inte skulle synas.

Ingen reklam poppar upp för mig.