fredag 1 april 2011

Kattmat?


Ok, så allting ravioliartat, inklusive detta ovan, är lillgrisens definition av gourmetmat. Framförallt de varianter som innehåller "töttboulla".

Töttboulla som luktar som kattmat när man öppnar burken. Jag vågar inte ens titta på innehållsdeklarationen för att se vad de egentligen består av, för jag är rädd att de ska vara gjorda av gamla råttor som dog av Tsunamin i Japan under kärnkraftverket, typ-inte-riktigt-och-man-ska-inte-skoja-om-katastrofer-men-you-get-the-picture. Jag är helt ärligt för feg för att se efter, och alldeles för ägd av min son för att neka honom denna hans kulinariska lycka. Särskilt när det är måndag, tisdag, torsdag,lördag fredag och allt.

Jag försöker trösta mig med att kattmat faktiskt är riktigt nyttigt, och ätbart även för människor i nödsituation (eller 2-åringar). Men lukten....

2 kommentarer:

Loppan flyttar västerut... sa...

Söta Sven, han är för go. Uärk för lukten (eller doften, notch notch). Kan nästan förnimma den bara av åsynen.

Å

AnnaA sa...

De är såna gourmeter (Hu?) de där små... Jag är åtminstone glad att minsta tycker kokta grönsaker är det godaste som finns. Att sen jag har problem med dem är en annan sak. ;)