onsdag 29 december 2010

Man kan ha det väldigt mysigt på jul och mellandagar

Man kan ha lata, sköna dagar på jullovet. Man kan äta mycket god mat och godis, leka i snön och spela sällskapsspel. Det har vi haft och gjort och den största behållningen hitillis måste ju vara att Loppan klådde herr Dahlstrand i Monopol (skrattar skadeglatt)! Och så snön förstås, hela de 10 cm eller så som vi fick natten till annandagen. Underbart!

Man kan också ägna sig åt att ha magsjuka, även om det inte är fullt lika mysigt som de första alternativen. Det har vi också haft, både kronprinsen, lilla grisen och jag. Mest jag. Definitivt mest jag, och mest synd om mig är det givetvis.
3 kommentarer:

Cissi sa...

Åh inte kul med magsjukan även om allt det andra lät mysigt! Fint med lite snö. Här hemma spelar vi också monopol. Sonen fick ett i julklapp och det spelas flitigt. Bra övning för dåliga förlorare... Någon gång blir det en bra sportsman av oss också. :-)

God fortsättning!

Anonym sa...

Trevlig Fortsättning och Krya pa er :-)

M i NY

Jenny sa...

Cissi: Ha ha, ja dottern lyckades ju som sagt slå pappa, så det var ju en väldigt munter monopol debut :-)! Sonen och spel är en heeeeelt annan sak. Vågar inte ens tänka på när han ska börja intressera sig för mer avancerade saker. Huga ;-). Kram!

Marcus: Gott nytt år, god fortsättning och allt annat! Kram!!