måndag 22 februari 2010

Det allra tråkigaste

Jag tror faktiskt att av all tråkigt att göra i världen, så är det allra tråkigast att diska. Eller plocka ur diskmaskinen. Det slår till och med strykning och dammsugning och då är det tråkigt.

Blä.

4 kommentarer:

Marianne sa...

Nä, dammsugning är värst tycker jag. För den där förbaskade maskinen bara fastnar, och så ska man balansera golvlampor samtidigt som man ska styra den otympliga slangen och så skaver man bort färg på någon list och ... Blättan blä för dammsugning.

Kram!

Annika sa...

Usch, pest elelr kolera...
Nästan allt hushållsarbete suger. Utom tvätt och strykning. All städning är såååå trist...
Men, jag tycker också det är skumt att det är så skittrist att tömma just diskmaskinen...Urk...
Kram!!

Desiree sa...

Att skura badkaret tycker jag nog är tråkigast och jobbigast.

Jenny sa...

Marianne: Balansera lampor ;-)!???? Maste vara nat med de egyptiska dammsugarna, ha ha. Men jag haller med dig, dammsuga ar forfarligt trist det med, om an inte lika hemskt som disken. Kram!

Annika: Jag tycker att det ar helt okej att tvatta, men det ar skittrist att lagga undan tvatten, samma som med att plocka UR diskmaskinen och packa UPP. Vette sjutton vad det ar med det, men nat ar det. Kram!

Desirre: Ska man skura sina badkar... ;-)? Skamt a sido, jag haller med dig, det ar nastan varre an disken. Fast a andra sidan ar badrum sa tacksamma for det synns alltid nar det ar nystadat! Kram!