söndag 24 maj 2009

Har ni fest, eller?

I gar hade vi blockparty, ung som kvartersfest, i grannskapet. Mycket trevligt och andra året i rad, så att man väl nästan kan börja kalla det tradition. Massor av god mat, eftersom alla alltid tar med sig för mycket och alla barn cyklade och sprang omkring och lekte långt efter det att det blivit mörkt. Supermysigt.

En granne bjöd på mojitos, som ju råkar vara en av mina absoluta favoritdrinkar och det gjorde inte saken sämre. Framemot 22-tiden var det ju tyvärr hög tid att ta hem och skuffa glada, men smått övertrötta barn i säng. Och mig själv, så småningom. Herr Dahlstrand blev visst kvar halva natten nästan, ihop med en tapper skara grannar - och en icke oansenlig mängd mojitos. När han kom hem en vända för att hämta snaps att bjuda på (Beska droppar, denna förfärliga brännvinssort som min man har en besynnerlig förkärlek för. Stackars amerikanarna måste ju ha trott att svenskar dricker gift. Hu!) var det en rätt bra indikation vartåt det barkade. Men väldigt trevligt hade de haft sig, så det var väl honom väl unnt.

Idag då, sov herr Dahlstrand till eftermiddagen (Eller han kunde inte ta sig upp ur sängen tror jag, men det låter ju bättre att säga att han sov ;-)), medan jag var uppe vid 7.30-tiden med den piggaste av oss alla, nämligen lillgrisen som sovit alldeles sina vanliga tider och inte alls var intresserad av nån sovmorgon.

Av någon konstig anledning har jag svårt att se rollerna vara omvända, dvs att jag skulle sova halva dagen, jag undrar varför...

5 kommentarer:

Lena sa...

Vänta bara, den rollen kommer så småningom...hehe..

Kram

Annika sa...

Haha, sådär kan det gå...
Beska droppar ÄR verkligen ruggigt odrickbart. Medicin....
ICK!
Undrar om amrisarna storkade...haha!
Här har vi nog haft ombytta roller ngra ggr, Peter och jag. jag har legat utslagen och bakis och han har fått fixa rubbet.
Denna heög har varit måttlig dock :-)
Kram!!!

thebromanders sa...

Av nån konstig anledning är det så det brukar vara, ja...

Marianne sa...

Haha, ja ni får väl ha en Girls Block Party : )

I dag känner jag mig som om jag hade suttit där med herr Dahlstrand till långt in på småtimmarna och delat Bäsken med honom, men det starkaste jag drack i går var Coca-Cola! Inte rättvist tycker jag!

Jenny sa...

Lena: Det låter lovande, nu har jag nåt att se framemot! Kram!

Annika: Märkligt nog gick det åt 3/4 av flaskan, and don´t ask me why!!??? Men är man bara tillräckligt avtrubbad vid det laget så kanske... Hu! Kram!

Mz. Olsson: Det är det som kallas att ta ansvar ;-). Men Lena här ovan lovar att min tid kommer, så jag har förtröstan :-D! Kram!

Marianne: Till herr Dahlstrands försvar måste jag ju säga att jag är övertygad om att både han och de andra hade trevligt, så det må väl vara hänt. Även om jag hade valt cola över beska any time!! Kram!!