tisdag 24 mars 2009

Åker varenda kotte till Rivieran på sommaren?

Det är skitdyrt att flyga från Stockholm till Nice på sommaren - om det alls finns plats. Mitt pussel går inte alls ihop just nu, kostnadsbiten är alldeles för stor, alldeles oavsett hur jag försöker passa ihop den med tidbiten och vrida och vända.

3 kommentarer:

Liselotte sa...

Hej!
Vad roligt att du tittade in på bloggen! Jag hittade din blogg när jag var och sökte efter trevliga och intressanta bloggar av svenskor i utlandet. När jag inte kommer mig i väg själv och bara drömmer,så är det nästan som att resa på riktigt när jag får ta del av andra människors skildringar. Tack för titten in på min blogg! Hoppas vi hörs av igen.
Hälsningar Liselotte

Anonym sa...

Biljetterna till Nice veckan innan påsk är också vansinnigt dyra. Vi fick tänka om och flyger till Bolgona istället (vilket ju funkar om man ändå ska till norra Italien). Trist med dyra flygbiljetter! Kram!

Jenny sa...

Liselotte: Det ÄR roligt att läsa om andra människors liv, vare sig de är lika eller väldigt olika ens eget, tycker jag då :-). Kram!

Helena: Antar att det har att göra med att Sterling har kånkat etc, men till och med Ryan Air, till Cannes då, kostade hur mycket som helst - Jag tror vi får tänka om med semesterplanerna :-). Hoppas ni får det jättehärligt i Italien, låter supermysigt! Kram!