fredag 20 februari 2009

Sök och du skall (inte alltid) finna

Jag gräver runt lite i besöksstatistiken och upptäcker att det är förvånansvärt många som hamnat här i västerled när de letat efter "baddräkter för stora magar". Just de besökarna tycker jag lite synd om, för det enda som finns skrivet om baddräkter för stora magar, är att jag också letade efter sådana, när jag var gravid med kronprinsen 2005. Och att jag aldrig hittade någon.

Så här finns tyvärr ingen information om baddräkter för varken stora, eller små för den delen, magar. Men lämna gärna en kommentar, ni som letar, om ni hittar något bra någon annanstans, så kanske de som hamnar här nästa gång slipper leta förgäves :-).

I övrigt är det tydligen också några som ville veta vad tidsskillnaden är mellan Houston och Stockholm, och där kan jag hjälpa till i alla fall. Det är sju timmar, dvs Houston är sju timmar efter Sverige och ligger därmed på central standard time (en timme efter New York och östkusten).

Tillsist var det dels nån stackars som sökte efter "fastande" och det kan jag inte heller hjälpa till med för det verkar så hemskt och hungrigt att jag aldrig prövat, och dels någon som letade efter "18"... tja, där måste jag nog ha lite mer information. 18 vaddå? Karat? Datum? År?

Nu ska jag nog ta och se efter hur många stackars besvikna sökare i cyberrymden som fått läsa om mat, när de egentligen letade efter "mat och porr". Det brukar vara en liten samling ;-). Jag vet inte exakt vad de är ute efter, men kan rekommendera filmen "9 och 1/2 vecka" för lite inspiration på den fronten...

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha, ja, de där googlesökningarna kan man verkligen undra över... Det känns ju väldigt optimistiskt att söka på 18 och tro att man ska hitta det man letade efter...

Sofia sa...

Hihi, kul inlägg ;)
Kram.

Emmama sa...

Kul! :) Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit men det var inte efter en sokning pa p-ordet i alla fall, jag lovar.. ;)

Trevlig helg!

Jenny sa...

Leopardia: Välkommen hit! Ja, ibland önskar jag faktiskt att det fanns nånting i stil med "söktelefonsvarare", så att man kunde få prata med folk som hamnar på ens sida. Men den som sökte på 18 hade ju i alla fall tur, jag har skrivit flera gånger 18... 18 januari, februari osv :-). Kram!

Sofia: Tack! Kram!

Emmama; Väkommen hit! Och jag tror dig, om du letade efter matporren hade du inte hamnat här ;-). Hoppas du trivdes i alla fall! Kram!

Marianne sa...

Hahaha, eller Kärlek het som chili.