lördag 21 februari 2009

Party´d out

I dag har vi bara kalasat hela dagen - med resultatet att hela familjen var helt utmattade när klockan var 8! Det är jobbigt att ha roligt.

Solen sken och mer än halva dagen tillbringade vi på ett utomhusfödelsedagskalas (rekord i långt ord, någon?) med naturtema, där barnen fick gå på skattjakt, eller vad man nu ska översätta scavanger hunt med, efter olika saker från naturen och så grillades det korv - och åts tårta naturligtvis. Eftersom det var så fint väder blev vi kvar i parken i flera timmar efter kalasets "slutsignal", mycket trevligt!

Sedan fick vi skynda oss hem för att gå på tidig middag hos trevliga grannar. Vi var tre par och 6 barn, tillika mycket livliga och högljudda sådana, så det var stundom lite utmattande (Jo, egentligen var det sju barn, men Sven däckade ungefär en halvtimme efter att vi kommit dit och återsågs inte förrän det var dags att gå hem, så han räknas inte.). Men återigen, mycket trevligt. Däremot var nog alla väldigt nöjda med allt socialt umgänge när det var dags att gå hem, för barnen slocknade utan pip på vardera ungefär 2 minuter och själv känner jag det som om klockan vore midnatt, allra minst. Den som helt klart, utan minsta konkurrens, vinner utmärkelsen "dagens party animal", blir däremot herr Dahlstrand, som efter att ha lämpat av sina trötta barn och utmattade fru, tog på sig sex av prinsessans halsband och åkte iväg på en jobbkollegas "Mardi Gras" fest. Good for him, jag hoppas han får jättekul är allt jag har att säga. Själv tänker jag borsta tanden och hoppa ner i sängen för lite slötittande på TV.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Hahaha, "tog på sig sex av prinsessans halsband". Tur att det var en Mardi Gras-fest! Hade han kul?

Jenny sa...

Marianne: Haha, ja det kanske jag skulle ha förklarat lite närmare, att det var just för ATT det var Mardi Gras som han tog på sig halsbanden och att jag inte är gift med en crossdresser ;-D. Kram!