fredag 27 februari 2009

Möblera mera

Det blev en riktigt trevlig liten shoppingtur. Vi "som bara skulle titta" kom hem inte bara med en skänk till matsalen, utan också en fotpall/puff/bord (den är stor nog att kunna användas till det mesta) till biblioteket (eller ja, det rum där det står bokhyllor och fåtöljer som man kan sitta och läsa i. Om man inte har tre småbarn. Det bedrivs inte heller offentlig utlåning). Båda saker som vi länge velat köpa.

Herr Dahlstrand och jag är annars rätt bra på att gå runt och "tänka oss" saker väldigt länge, och tycka att ingenting är bra och var det bra så var det för dyrt, men så ibland plötsligt springer vi på det vi vill ha, a la "Titta vad jag har hittat, den är ju perfekt!" och då blir det som rean ketchupeffekten; Vi måste köpa det på studs. Och som sagt, reor är alltid trevliga :-)

Fotouppvisning får komma i morgon, för nu har jag en date med mitt "tandläkarknark" och min säng.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Usch, va jobbigt det där lät, med tänderna! Hoppas det blir bättre snart. Har själv en tand som krånglar sedan jag var hos tandläkaren sist - men jag förtränger det...
Kram.

Marianne sa...

Å stackare som har tandvärk! Det är bland det värsta man kan ha.

Kul med möblerna i alla fall.

Nu till det viktiga: Var det en japansk flicka på teckningen? För att hon har stjärnögon? Och ler så fint?

KRAM och KRYA PÅ DIG!

Anonym sa...

Varför är det alltid så att när man bara ska "titta" så hittar men en massa att köpa hem?? Något jag nästan alltid råkar ut för ;)

Hoppas värken är borta och du får en trevlig helg.

Kram

Jenny sa...

Sofia: Jag är specialist på att förgränga tänder som kanske kan behöva fixas :-)! Kram!

Marianne: Nepp... Inte Japanska :-). Kram!

Lena: Så är det alltid för mig också - om jag inte behöver köpa skor, så hittar jag bara snygga skor osv. Det är bara att böja sig :-)! Kram!