lördag 28 februari 2009

Lördag


Så här ser det ut utanför fönstret idag och jag känner mig småförkyld (tack Sven) och lite småtrött av värktabletten (tack tandläkaren), så det blir inte många knop gjorda.

Prinsessan är på födelsedagskalas, herr Dahlstrand än ute på möbelupphämtningsuppdrag och prinsen och jag har tittat på "Toy Story" och bakat kolakakor. Nu sover båda småkillarna, vetebröd (bullar till semlor) står på jäsning och på TVn har de hamburgertävlign på Food Network. Om jag orkar borde jag dammsuga bort resterna av frukostvåfflan under lillgrisens stol. Eller så lägger jag mig på soffan, ser vem som lagar bäst hamburgare och få inspiration. Hm, svårt val.

Till eftermiddagsfika väntar Semlor och till middag blir det Ribs. Trots regnet. Det är ju herr Dahlstrand som sköter grillen...

4 kommentarer:

Taina sa...

Jasså, blir det ribs till middag? Maken ÄLSKAR att grilla ribs eller rättare sagt röka ribs. Han köpte en röl så det blir mycket ribs i det här huset kan jag lova. Oavsett vädret! Semlor ska vi baka imorgon ;)
Ha en fin lördag kväll!
Kram

thebromanders sa...

Åh, vad mycket smaskigt ni har på gång!! I morgon är sista dan på detox... hamburgare har spökat i huvudet det sista...

Marianne sa...

Smart matlagning kallar jag det. Jag har ofta grillat när vi får gäster, för då kan Maken stoltsera med hur duktig han är att laga mat, jag har förberett allt redan under dagen, och kan sätta mig och ha trevligt med gästerna : )

Vem gjorde bäst hamburgare?

Jenny sa...

Taina: Ribs är favoritmaten här också -tätt följt av hamburgare och biff! Jag älskar att grilla -eller rättare sagt, jag älskar grillaT :-) Kram!

Mz.Olsson: Mmmm, hamburgare... ;-) Kram!

Marianne: Ja men visst, så är det! Den hamburgare som vann var nån California-variant, med typ Camenbertost, pepparbacon och avokado. Såg för all del god ut, men inte så där jättespeciell. Kram!