tisdag 2 december 2008

Det där med julpyntande

Det går väldigt långsamt att julpynta när man är enarmad. Det går långsamt med allt, om sanningen ska fram, men framför allt julpyntandet ligger klart efter schema.

Det har bakats såna här

Det har kommit upp en sån här i köket

Och en sån här på köksbordet

Och en i vardagsrummet

Och en liten stackars Amaryllis har planterats

Men i övrigt ser det ut så här i hallen...


Men till helgen så! Då blir det julgran och husdekoration galore. Antagligen avslutat med en helkväll med arm-i-högläge och möjligtvis en liten värktablett om jag riktigt vill festa till det. Men det får det vara värt.

3 kommentarer:

Tanja sa...

Blandar ni lite med pynt och sånt eller har de ljusstakar och amaryllisar även i USA? Alltså Svenskt pynt och annat pynt. Du vet, jag har ingen koll på sånt där förutom det man ser på teve, och där verkar det som att det är rejält pyntat överallt.

Annika sa...

Snyggt. Min granne hade köpt 7 armade ljusstakar på Scandina i Middleburg, minns du den affären från när du bodde i VA? Jättefina är dom!
Lycka till med pyntanden, och med armen!!
Kram!

Jenny sa...

Tanja: Vi blandar hej vilt :-). Amaryllis har de visserligen till jul här också, men inte hyacinter för det är vår(!)blommor. Ljusstakar har de inte heller, utom möjligtvis om du är jude och har en menorah. Men massor av pynt har de i alla fall! Mycket är fint och ännu mer är hysteriskt fult och plastigt. Kram!

Annika: Vad roligt att det finns sjuarmade ljusstakar att få tag på utom på IKEA (Där de är så där halvsnygga tycker jag)! Tror aldrig jag var i den affären i Middleburg, eller jag minns inte. Men där fanns många små mysiga affärer! Kram!