lördag 2 augusti 2008

Hej hej sommar

En mycket irriterande internetuppkoppling har gjort uppdaterandet något sparsamt här senaste tiden. Det och strålande solsken då. Vi har varit mycket ute i skärgården och där finns inte någon uppkoppling alls -vare sig irriterande eller inte. På sätt och vis skönt, och samtidigt får jag superabstinens efter att ha tillgång till dator, vad det än är man vill göra från slösurfning till att leta upp adresser till recept och räkningar. Framför allt när jag varit jet-lag vaken halva nätterna och tv´n då har 1:an, 2:an oc TV4. Nåja, man får ju många böcker lästa i alla fall :-).

Sven har börjat sova otroligt bra på nätterna, senaste dagarna har det varit från tp 21 till 5-6 på morgonen och då äter han bara i "sömnen" och sen fortsätter jan sova till 9,10. Inte mig emot! De större barnen har väl äntlign börjat komma i fas också, även om de gärna vill stanna uppe längre på kvällarna - utan att sova länge på morgonen vilket ju inte är en särskilt lyckad blandning. Särskilt Elias har svårt med att det blir ljust så tidigit, härom morgonen ville han kliva upp och äta frukost 04.30... vilket hans mamma INTE ville.

Men härligt har vi det ju, med svensk sommar när den är som absolut bäst. Barnen har badat mycket och njutit av att vara barfota nakenfisar och även om det kanske inte blir så mycket nakenfisande på mammafronten, så njuter jag otroligt av att bara vara med vänner och familj. Det är en liten lisa för själen.

Inga kommentarer: