tisdag 31 maj 2005

Sömnig söndagsuppdatering

Vi har haft en lugn och skön långhelg och bara varit familjen och "hängt ut". Jag har sovit och vilat mycket, även om det känns som om jag skulle kunna sova dubbelt så mycket och ändå ha mer sömnbehov. Herr Dahlstrand och prinsessan har badat i utomhuspoolen i parken (gratis inträde, bara en sån sak!) som äntligen öppnade i helgen, till prinsessans stora förtjusning. Plaskpooler i all ära, men vad är väl det mot en stoooor pool som har vattenrushkana!? (Och ja, herr Dahlstrand åker också vattenrushkana femtioelva gånger, för lilltjejen kan ju inte gärna åka ensam...).

Vi har fortsatt vårt kakelplatteletande till förstubron, oväntat smidigt för fruns och dotterns del, måste väl sägas. In i en affär, leta kakel i en kvart och hem igen med diverse kakelprover. Precis lagom för allas vårt tålamod tror jag. Herr Dahlstrand har kanske inte varit fullt så nöjd, för han har insett att han, utöver själva kaklandet, även måste gjuta en ny cementkant, eftersom den kant som är nu är supersned. Men eftersom han är en man som finner sig i sitt öde (och kanske till och med, lite lite i smyg, även tycker att det är lite kul att vara händig och fixa och dona), så har han byggt gjutformar och sågat och haft sig. Fortsättning lär följa nästa helg.

Annars har vi som sagt mest bara varit. Tillsammans. Det är en lisa för själen känner jag ibland, när vi har tid att bara vara alla tre, utan en massa måsten eller ärenden. Så det var en bra helg. Och det är en bra vecka, med bara fyra arbetsdagar. I morgon är det redan onsdag!!

Inga kommentarer: