måndag 16 maj 2005

På i livet

På morgonen-önskan: Ständigt mer sömn. Kort och gott.
På tv´n: "Desperate Housewives", "Vita huset", morgonnyheterna, nästan alltid Foodnetwork i brist på annat. Och så barnprogram förstås.
På stereon: Klassisk musik varvat med lite svensk melodifestival och coctail musik.
På dvd: Sorgligt nog mest bara barnfilm. Säga vad man vill, men "Totte" och "Emma" är inte direkt vuxenklass ;-)
På bio: "The Interpreter" med Sean Penn och Nicole Kidman. Klart sevärd.
På läpparna: Absolut inte nåt. På rätt länge.
På fötterna: Flipflops.
På benen: Beiga mammabyxor
Påpälsad: Nej tack, så lite som möjligt. Inga strumpor, ingenting långärmat.
På nattygsbordet:"Blanche och Marie" av PO Enqvist, två stycken barnböcker, div redan lästa böcker, en stycke väckarklocka, en mugg med vatten och en bortglömd napp i reserv.
På badkarskanten/i duschen: På badkarskanten två st blommor, ett fat med stenar och ljus. I duschen diverse schampon (det ska ju vara bra att byta emellanåt) och balsam, duschcreme från Dove, bodyscrub från Nutrogena och Biotherme, fotfil och fotfilssten, fotscrub, baby schampo och -tvål som är Mathildas, ladyshave från Gilette, fotfil och hårinpackning.
På köksbänkarna: burkar med mjöl/socker/havregrym/välling, elektrisk konservöppnare, brödrost, vattentillbringare, termos med vatten, terrakottakruka med köksredskap, terrakottaburk för vitlök, kvarnar med grovsalt, svartpeppar och örter, skärbräda, diskställ, nappflaskdiskställ, telefon, en massa modellera (ska inte vara där egentligen) knivställ samt liten hög med post/papper.
På gång: Ommöblering av hemsidan. Nångång blir det säkert färdigt också.
På "att-göra" listan: Se ovan, rensa bokhyllor och lådor, stryka och vika lakan (blääää), sortera recept, köpa födelsedagspresent till herr Dahlstrand, åka till IKEA och köpa lingonsylt, beställa barnvagnsliggdel, betala räkningar.

Inga kommentarer: