fredag 17 februari 2012

I väntan på kräk - morgonuppdatering

Ingen kräktes i natt. Ingen har ont i magen. Hurra så där i förtid!!

Lillprinsen är hemma från skolan idag, i preventivt syfte. Pratade med ägaren i morse och nu är alla avdelningar sjuka, lärarna är sjuka och tja. Not nice. Jag tror att det är bra att det är helg nu i morgon i allafall, för förutom att de naturligtvis tvättat och decinficerat alla leksaker, toaletter och stolar, bord etc, så ska de tydligen skrubba alla rum i morgon, tvätta mattor, vilosängar, rubb och stubb. Förhoppningsvis blir alla som "ska" bli sjuka, sjuka hemma, över helgen, så att nästa vecka förhoppningsvis blir smittofri. Säga vad man vill, men det är ju inte det att de inte tar såna här utbrott på allvar i förskolorna, jösses vad de gnor! Men småbarn är småbarn...

I alla fall. Inkubationstid 1-2 dagar så jag håller tummarna så att det vitnar. Man är tydligen tyvärr smittbärare innan man insjuknar OCKSÅ, tack för det, lagen om alltings djävlighet, så jag har förbjudit barnen att gosa, brottas, kramas eller pussar med varandra och själv gosar jag iförd kemisk stridsdräkt.

Nästan.

Nu äger jag ju inte nån sån dräkt tyvärr, men  jag har beväpnat mig med Clorox wipes och -spray. Som jag inte sprayar barnen med, men väl alla dörrhanddag, lampknappar, möbler, ytor och tja, allt annat jag kan tänka mig runt om huset, som inte blir förstört av lite klorin.

Jag diskar lego och jag förstör ozonlagret med alla kemikalier. So be it.

För. Jag. Hatar. Att. Kräkas.

4 kommentarer:

Loppan flyttar västerut... sa...

Men darling, du är tillbaks! Vad kul, fast inte med kräkslet. Styggelse till sjuka, håller alla tummar jag har att ni slipper. O må det inte spridas till obygden i norr för då smäller jag av!
Härligt det blev i onsdags, fniss.

Många goda kramar till dej, o japp, lakritsdöskallarna ligger i tryggt förvar i påsen.

eastcoastmom sa...

Håller tummarna! INgen gillar kräksjuka...

Saltistjejen sa...

Å hoppas hopas hoppas att ni slipper!!!!!!

LisaFlisa sa...

Skönt att det än så länge går bra!
Och vad ROLIGT att du är tillbaka :-)