fredag 29 april 2011

Sorry, Kate och Will

Men med risk för att också vara partisk, Victoria var en tjusigare brud och det är mycket roligare med galaklädsel än en oherrans massa, oherrans fula, hattar.

Sen är ett bröllop alltid ett bröllop och det var mycket vackert och märkligt intimt, trots storleken på kyrka och gästantal. Det var fint.

Om jag får klaga lite på herr Dahlstrand, så är det väl det att han har så ynkligt lite kungligt blod i sig - Varje kvinna borde faktiskt få åka öppen landå och vinka till sina undersåtar på sin bröllopsdag. Det är inte för mycket begärt.

Det tar vi i nästa liv.

Nu åter till detta liv och frukostbestyren. Det var ju en så okristligt tidig tid de valde att gifta sig på, så jag var ouppfostrad nog att fira bröllop i pyjamas.

2 kommentarer:

Loppan flyttar västerut... sa...

haha, du är ju så rolig. Tror inte att de kungliga tog så illa vid sig för att du inte var pimpad till tänderna. Dom ursäktar dig med all säkerhet också!

kram

Jenny sa...

Åsa: Jo men jag tror faktiskt att de satt där i Buckingham Palace och småfnös åt mig, eller hade gjort i alla fall om det varit Skype. Haha, det hade varit mycket roligare med hatt och champagnefruksost. Mycket :-)! Kram!