söndag 5 september 2010

The male version of shopping

De elaka föräldrarna har släpat med telningarna på outlet shopping. I Georgia.
Drygt halvvägs, eller ok efter första fem minuterna, utkristalliserade sig klara skillnader mellan könen;

Lillgrisen,som sitter i vagn, avskyr varje stund som vagnen inte rullar och skrek "I go, I go" innan han kapitulerade och somnade i vagnen.

Kronprinsen ömsom grät, ömsom bönade om att få åka hem, medan skulle skolekiperas i Ralph Laurens  storreande barnaffär. Sedan la han sig på en parkbänk och somnade av utmattning.

Dottern skiner som en sol så länge vi håller oss till barnklädesaffärer, eller ännu hellre skodito.

Jag vågar mig nästan på att påstå att det är nåt genetiskt. Herr Dahlstrand varande det shoppande undantaget. Men han shoppar å andra sidan effektivt, till skillnad från den småstrosande frun som gillar att pilla, känna och botanisera.

Gärna i skoaffärer.

*Och om någon läste det här inlägget innan jag hann hem och redigera om alla ord som min telefons ordbok bestämde sig för att stoppa in istället för vad jag verkligen skrev, så vill jag bara meddela att det var telefonen, inte jag som blivit totalt förvirrad och ordblind. Mobilbloggande är bra on-the-run, men det har sina brister ibland.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Det ser ut som det var en gräsligt ansträngande shoppingtur, åtminstone för vissa mindre individer:)

Ha det gott

Desiree sa...

Ha ha underbar bild. Nog är det så att det ligger någon shoppinggen hos det kvinnliga könet som det manliga inte har. Maken HATAR shopping så jag drar aldrig med honom.
Kram!