torsdag 12 augusti 2010

Tillbaka till ordningen

Så var vi hemma igen. Sex resväskor fullastade med Sverige senare, vilket betyder sex resväskor av kaos att rensa/tvätta/organisera sig igenom. De som läst den här bloggen ett tag, vet vad jag tycker om att packa upp och hur fort det brukar gå.

Jag har fortfarande inte kommit till att sätta på den första maskinen tvätt än, om vi säger så.

Men vi har ätit polarkakor från Sverige (rostade så smöret smälter, som moster K gjorde en gång. Det är väldigt viktigt. Tydligen) till frukost klockan fem på morgonen och nu, dryga 13 timmar senare har de två pojkarna däckat för natten sedan länge. Loppan leker sömnigt med sina Barbies, som verkar ha fått en nytändning av att ha varit efterlängtade i fem veckor, och jag packar upp tittar på mina högar och är ganska trötter jag med.

Men, jag ska väl få till den där stackars maskinen ändå ikväll. I morgon ska jag tömma kameran.

4 kommentarer:

Taina sa...

Välkommen hem igen då! Det där med att packa upp får ta sin tid. Ärligt talat så hittar jag fortfarande plagg i tvättkorgen från vår resa. Och då har vi varit hemma i snart 2 veckor...say no more.

Kram

Anonym sa...

Welcome Back

Tankte precis pa er och fick da den har uppdateringen, hoppas att resterande del av Sverige resan var behaglig. Tack igen for en kalas dag pa Gronan, om an lite regnigt.

Fran oss i Norr

M i NY

Lena sa...

Välkomna "hem" igen då :-)

Malin sa...

Inte kul att packa upp!
Välkomna hem!!