måndag 5 april 2010

Svårtytt


Det här ska visst bli både buskigt, grönt och blommigt när det är klart. Tur att det finns botaniska böcker, är allt jag har att säga, för jag fick väl inte riiiiktiiiigt någon visuell bild av vår planerade landscaping av det här.

Men så är jag ju inte trädgårdsarkitekt heller, så det blir säkert bra när det blir färdigt.

5 kommentarer:

Desiree sa...

Vad kul att ni ska fixa om i trädgården. Spännande. Är det ett stort projekt ni plannerar? Hur kommer det sig att ni väljer att göra om i trädgården.
Kram

Jenny sa...

Desiree: Ja det är roligt. Det är inget jätteprojekt, vi ska skaffa en "privacy hedge" mot grannarnas uteplats till, och göra om och lägga till en del rabatter. Vi bor ju i ett nybyggt område med relativt små och fyrkantiga tomter, så vi ville försöka göra det lite mysigt och samtidigt få lite insynsskydd. Det får bli bilder när allt är klart! Kram!

Annika sa...

Det kommer att bli skitbra!! OCh så vackert.
KUL att ni ska fixa trädgården.
kan vara skönt att inte grannarna sre allt ni gör.
Kram!

eastcoastmom sa...

Vi har också en plan från en landscape designer, måste ta tag i den nu...

Dvs hitta några olika gardeners som kan lägga bud på vad detta ska kosta. Vi har på tok för stor trädgård för att fixa detta själva, dessutom, plantera träd? Nä tack.

Keep us posted!!!

Lena sa...

Jag har en kompis som numera frilansar som trädgårdsarkitekt och trädgårdsmästare. Hon ska få äran att få ordning på vår trädgård så småningom.

Att jag är gift med en trädgårdsmästarson syns minsann inte här hemma :-)