fredag 5 februari 2010

Endast Sverige svensk välling har

Vilken tur att det finns välling ändå. När små illbattingar till gullgrisar är övertrötta och överhungriga och världen är emot dem på alla sätt, eller i alla fall så pass att det inte går att äta.

Då finns det ingat bättre än att skaka till en pava, lägga parveln i sängen och! Simsalabim så sover det lille murveldjuret som en stock. Mätt och belåten.

Det kostar på att släpa välling över Atlanten, men helt ärligt förstår jag inte vad amerikanska föräldrar ger sina "toddlers", när de inte vill men måste äta.

2 kommentarer:

Nena in da USandA sa...

Hmm, med tanke på vad de små liven får som mellis på preschool etc så gissar jag att det bjuds på ett och annat snacks, kanske en liten påse chips eller en skål med Goldfish och ett glas (smaksatt) mjölk till... Men jag hoppas att jag har fel. Ha det! :)

Jenny sa...

Nena in da USandA: Ja det får vi väl hoppas att du har ;-), men tyvärr tror jag inte det är så långt ifrån sanningen. Hu! Jag läste nån rapport om att en tredjedel av alla ettåringar dricker regelbundet läsk i nappflaska!! Di är inte kloka, di där amerikannarna... Kram!