fredag 12 februari 2010

Bäst att passa på


Ja, man kan väl kanske inte säga att vi har någon snöstorm lik Annikas Rune eller Åke, men det snöar i alla fall mer här hos oss än det gjort tidigare i vinter! Vi får väl döpa det till lillasyster Ylva - som faktiskt lyckats med konststycker att snöa igen halva södern! Här har det snöat i ett par timmar och vi har nog redan en 6,7 cm snö. Och för att vara Charlotte, vars årliga genomsnittliga snödjup är ungefär 12 cm (och då räknar man med att vissa år får en snöstorm och andra år får ingen snö alls)så är detta en big deal!


Det gäller att passa på, när man bor i södern; Snöar det på kvällen, får man leka utomhus på kvällen. Och roligt har de, barnen!

3 kommentarer:

Desiree sa...

Helt rätt när snö är ovanligt då får man leka i snön på kvällen just för att det finns möjlighet att göra fina snöbollar. Oj ni har fått rejäla mängder mätt med Alabama mått iallfall. Fina stora dalande snöflingor. Ni får njuta av eran snöhelg.

majsen sa...

mysigt

Jenny sa...

Desiree: Som tur var började det ju snöa vid 5-tiden och barnen var ute vid halv åtta, så det var i alla fall inte mitt i natten :-). Men oj vad roligt de hade! Kram!

Majsen: Det var riktig julstämning nästan! Kram!