fredag 15 januari 2010

Det där med att roa sig

Först tänkte vi att herr Dahlstrand skulle ta med de två stora barnen och åka skidor i bergen över dagen i morgon, eftersom alla väderprognoser utlovar vårvärme närmsta framtiden.

Så medan herr Dahlstrand behövde fortsätta jobba lite här på kvällen, så sprang jag runt och la fram vinterkläder och hjälmar, laddade bilen med nallar och filtar (Det tar 2 1/2 timme att åka och de brukar åka strax före 6 på morgonen och då krävs det bilmys.) och ställde mig att steka matsäckspannkakor.

Mitt i pannkaksstekande bestämde vi att det kanske var en bättre idé med en kortare, mer lokal parkutflykt i morgon istället.

Så nu kan jag tillbringa resterande fredagskväll med att lägga tillbaka alla vinterkläder och ta bort nallar och filtar ur bilen. Samt steka klart de numera obsoleta pannkakorna.

Förstår inte alls hur jag fördrev mina fredagskvällar och lediga tid när jag var singel och inte hade barn. Måste ha varit med helt meningslösa sysselsättningar...

1 kommentar:

AnnaA sa...

Visst måste man ibland undra hur man fick tiden att gå innan... Tänk,vad mycket jag skulle kunnat göra om jag varit smart nog att fatta då hur mycket tid jag hade. ;D