tisdag 15 september 2009

The little things in life

Här har jag gått i alla år och aldrig tänkt på min kaffekokare. Den är gammal och ful, men kokar kaffe som den ska, när den ska, och därmed så har det ju inte varit så värst mycket mer med det. Vidare har jag gått och morgonmuttrat på herr Dahlstrand, för att han bara tänker på sig och sin slemgröt på morgnarna och aldrig kommer ihåg att sätta på kaffe åt mig, när han går upp först.

Men nu, NU, är husfriden räddad! Jag har upptäckt kaffekokarens timer (Eller alltså, det har jag ju vetat förut, jag har bara inte använt den)! Maj gadd, livet har fått ny mening! Plupperi plupp bubbeli plupp slurp låter den nu varje morgon och så börjar det dofta kaffe hela vägen upp till sängen och när jag har duschat och tassar ner i köket finns där färdigt kaffe att bara hälla upp.

Hur kunde jag leva så länge utan denna förträffliga lilla detalj, det frågar jag mig. Och hur kunde herr Dahlstrand låta bli att komma på den före mig!? Tänk så mycket mutter han skulle ha sluppit!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Ja timern pa kaffekokaren ar verkligen kanon! Det saknar jag pa min dar hemma. Men har anvands den flitigt varje morgon.
Tank att en sadan liten funktion kan gora livet liiite lattare, ialla fall morgnarna.
Ha en bra dag.
Kram

SuburbiaLiving sa...

Underbart!!

Själv så köpte vi precis en french press och med den gör man gudagott kaffe!