måndag 18 maj 2009

Meh!

Hur kan det vara så tråkigt att ta ut tvätt och disk ur maskinen (inte samma), när det är så smärtfritt att stoppa in det? Det är ju samma sak, bara omvänt. Eller?

Undrar om det skulle kännas roligare att göra det bakvänt; Lägga in rena saker i maskinerna och lägga bort smutsigt? Av nån anledning tror jag inte att det är där problemet ligger. But I just don't get it.

4 kommentarer:

Taina sa...

När det gäller diskmaskinen så tycker jag det är URTRÅKIGT att plocka ur den. Sedan så känns det inte lika mycket att ställa in för det gör man ju pö om pö. I alla fall jag. Tvättmaskin, hm, ett mysterium. Det är väl för att hänga-tvätt-proceduren väntar kanske?
Kram!

Annika sa...

Inte jag heller.
HATAR att plocka ur diskmaskinen. DET är så in i norden trist, av ngn anledning. Precis lika trist är det att packa upp en resväska. Men det är inte så trist att packa...
No, I don't get IT!!
Kram!

Marianne sa...

Instämmer! Det är rena döden att tömma diskmaskinen av någon underlig anledning. Då har man ju ändå fått hjälp av den snälla maskinen att diska, så man har sluppit det. Därför brukar jag tömma diskmaskinen medan jag väntar på att vattnet till morgonkaffet ska koka upp, för då är jag ändå halvt medvetslös och vet inte vad jag gör. Ska jag göra det senare under dagen så måste jag ta mig TID att göra det och orkar tänka på och inse hur tråkigt det är. Man är inte riktigt klok?

Kramar!

Jenny sa...

Taina: Skönt att veta att man inte är ensam :-). Kanske är det som du säger, det där att man gör ngt gradvis. Who knows, mystiskt är det i alla fall :-)! Kram

Annika: Ja men herregud ja, resväskor! Det är PRECIS så det är!! Om man inte har en resväska full av smutstvätt, så att man bara kan slänga ner det i tvättkorgen på två minuter, DÅ kan det vara ok :-). Kram!

Marianne: Aha! Det var ett bra tips, jag ska också pröva diskmaskinstömning medan jag väntar på morgonkaffet. Det borde ju vara lite som att träna first thing in the morning, då är man ju jättenöjd med sig själv resten av dagen! Smart! Kram!!