söndag 10 maj 2009

Jaja

Mjo. Man kanske kan tycka det. Att det vore bra att om jag skriver att jag "är tillbaka" -så är jag tillbaka. Det blev lite dålig tajming, för mitt i min stora (hrm, nåja) återkomst, så fick vi besök av våra fd grannar från Houston och tillika några av våra bästa vänner. Med liten bäbis i släptåg. Så det blev fullt hus, full fart och mycket lite tid till bloggande. Note to self: Börja mobilblogga.

Nu är det lugnt igen. Gästerna har rest hem. Barnen tjoar och tjimmar. Det är mors dag idag, som firats lite så där lagom. Lillgrisen har över 39 graders feber och vill bara bli buren, solen skiner och det full sommar på gång och herr Dahltrand åker iväg på business business i morgon och lämnar oss enamma tills på torsdag.

Det känns med andra ord som vardag igen och efter aprilmånaden som var, och alla trevliga besök till trots, så känns det ganska skönt. BBB, back to business and blogg.

6 kommentarer:

Taina sa...

Vad skönt med lite vardag när det har varit mycket besök. Det tyckte jag med. Ibland är det till och med skönt när gubben åker iväg på business trip för då rår man själv över fjärrkontrollen om inte annat ;)
Kramen

thebromanders sa...

Ja, välkommen tillbaka!!

Annika sa...

Välkommen tillbaks och hoppas lillkillen är friskare nu!!
Kram!

Jenny sa...

Taina: Men precis så tycker jag också. Hur efterlängtad herr Dahlstrand än är när han är borta, så är det lite lite skönt att ha huset "för sig själv" :-). Kram!

Mz.Olsson: Tack! Jag ska försöka att verkligen vara tillbaka nu också :-)! Kram!

Annika: Tack och stor kram!

Lena sa...

Skönt att komma tillbaka till normal vardag igen misstänker jag ;)

Morsdag? Då får man gratta i efterskott!

Kram

Marianne sa...

Så du har också varit borta. Jag med, men jag är också tillbaka nu. Hoppas lillkillen är frisk nu!

Kram!