söndag 22 mars 2009

Upp till bevis

Här skulle jag egentligen ha haft en före- och efter bild på hur duktig jag har varit hela helgen med mitt tvättacklande. Hur allt ligger på plats och tvättkorgen ekar tomt.

Men så sken solen idag och det luktade vår och nyklippt gräs. Loppan hade sitt livs första fotbollsmatch (de vann och mamma hade glömt kameran hemma i tvättstugan. Go figure.), vi hade trevliga grannar över på grillad lax-och-margerithas-sitta-ute-i-vårkvällen-medan-barnen-leker-middag och ovanpå det var det lagom med ett inspelat avsnitt "Heroes" i soffan efter barn-badande och diskande.

Så jag hann inte.

Men jag är nästan klar. Jag ska bara vika undan det sista, så kan jag stoltsera med mitt avklarade tvätt-projekt i morgon. Sen är nog tvättkorgen full igen och det är dags att börja om. Illa förklätt Sisyfosarbete är vad det är, sa jag det?

4 kommentarer:

thebromanders sa...

Vad duktig du har varit! Men hopplös rundgång är det ju, det där med tvätten!!

Annika sa...

Tvätten ja...JAG vet, och städningen. Den eviga konstgjorda andningen.
MEN, visst var det underbart väder igår!!
OCH ni kunde tom sitta ute era lyllosar. SÅ varmt är det inte här riktigt ännu, men snart!!
Kram!!!

anna of sweden sa...

Vilken skön helg ni verkar haft! Skönt att alla är friska igen!

Åh, denna eviga tvätt. Och detta eviga tvättande. Man hinner ju inte njuta av att allt är undanröjt förrän det är dags igen. Men så ska jag ju inte säga till dig nu. Nu ska du njuta av din tomma tvättkorg! :) För den är väl fortfarande tom? ;)

Jenny sa...

Mz.Olsson: Jag har bestämt mig för att vända på tänkandet och tänka på att den dagen som tvättberget slutar föröka sig - den dagen kommer också barnen att vara utflugna och huset mycket tystare. Så det är bäst att passa på att njuta ;-). Fast den dagen de själva får ansvara för att tvätten tar sig ner i lådor och in i garderober, DEN dagen är rätt efterlängtad! Kram!

Annika: Ja det var en riktigt härlig vårkväll! Däremot blev det kyligt så fort solen gick ner, så visst känns det att det inte är sommar än -tack och lov! Kram!

Anna of Sweden: Jag njöt i hela, tja, två timmar typ. Sen var det på´t igen! Varje gång jag rensat och fått undan allt så lovar jag mig själv att vara lite mer effektiv och inte låta det höga-på sig så till nästa gång. Och varje gång så blir det så ändå. Suck ;-). Kram!