måndag 2 mars 2009

Sammanträffande

Förra måndagen, på Loppans fotbollsträning, blev vår bil skrapad på sidan av en stor (elak) bil som stod bredvid vår. Mannen som körde började vrida på däcken innan han var ute ur parkeringsrutan, varpå hans framdäck skrapade/touchade ena framdörren på vilen.

Jag höll på att sätta in barnen på andra sidan bilen, så jag hade nog aldrig märkt det förrän senare (och då blivit skitförbenad och säkerligen fått onda ögat av herr Dahlstrand dessutom), men han som klantade sig var så pass ärlig och schyst att han klev ur sin bil, kom och kollade samt gav mig sitt visitkort för vidare kontakt. Detta i sig blev en liten morallektion för barnen om ärlighet och hur man ska göra rätt för sig, om man klantat sig och haft sönder någonting som inte är ens eget, men det är en helt annan historia.

Vem mannen var? Loppans nye fotbollstränare, har det visat sig...

3 kommentarer:

Marianne sa...

Bra att han var så ärlig! Klas råkade ut för en rejäl smäll i går, men alla i bilen klarade sig utan skador. Helt otroligt när man ser bilen som är totalt mosad mellan två lastbilar. Kan inte lägga ut det på min blogg för då kommer svärmor att oroa ihjäl sig, och det vill jag ju inte. Jag är lätt chockad fortfarande.

Kram!

thebromanders sa...

Det är ju skönt att veta att dotterns (Loppan=tjej?) fotbollstränare är en reko snubbe:)

Anonym sa...

Jag heter också Dahlstrand i efternamn
vad hette denna " herr dahlstrand" ? =D tack för svar!