fredag 27 mars 2009

Hem-och-hus marodör

Jag borde verkligen fredagsstäda idag.

Verkligen dammsuga bort en massa lillgris-smulor runt köket(för hundraartonde gången denna veckan). Verkligen städa badrummen och framför allt gästtoan (eftersom lillgrisen har en sådan förkärlek för att stå på knä och äta på toasitsen så fort han kommer åt. En av anledningarna till att vi försöker komma ihåg att stänga toadörren. Hu.). Verkligen plocka undan alla leksaker i vardagsrummet (Varför tycker lillgrisar att det är så kul att kasta runt allt de kan?)

Verkligen damma och torka av glasbord mm (där lillgrisen sätter så fina kladdiga avtryck). Verkligen dammsuga inne i skafferiet där lillgrisen vält ut diverse paket med gud-vet-vad som han kommit åt. Frukostflingor. Och mannagryn tror jag, sist jag kollade.)Verkligen köra ett par tre maskiner tvätt (varav hälften är lillgrisens. Minst.).

Istället hamnade jag här. Och funderar över hur en mycket liten söt gris kan vara ansvarig för majoriteten av kladd, klet och tråkiga "måstiga" hushållssysslor i ett hem? Verkligen konstigt.

2 kommentarer:

Annica R sa...

Mannagryn, har du hittat det här i USA? Min dotter längtar efter mannagrynsgröt, men jag har inte hittat det här i Dallas.

Jenny sa...

AnnicaR: Det närmsta mannagryn här heter "Cream of Wheat" och säljs vid havregryn etc (I alla mataffärer). Köp den röda förpackningen, som tar 2 1/2 minut att koka. Det blir jättegott! Kram!