torsdag 26 februari 2009

When I get older, losing my hair - Many years from now

Är det inte konstigt, att ju äldre man blir desto längre blir krämhyllan i badrummet? Kroppskräm, celulitkräm, dagkräm, nattkräm, ögonkräm... Man skulle ju faktisk kunna fylla ett helt badrumsskåp med bara dagliga krämer för damer-som-inte-är-18-längre!

Det är verkligen inte klokt, och inte så lite sorgligt egentligen, att vi är så rädda för åldrandet.

4 kommentarer:

thebromanders sa...

Ja, o det är ingen som blir besparad åldrandet!! Jag hänger inte med i det där krämandet, håller fast vid min aveeno ansiktskräm:) Tänk om jag sett yngre ut i fall jag investerat lite mer... Min svägerska hade i alla fall hittat en kräm som hon hävdar är helt suverän!! Har fått så många komplimanger för sin ungdomslika hy!! DEN tänkte jag faktiskt investera i. (några månader nu... kanske kommer till skott nån gång...) Det är ju värt ett försök:D Ha en riktigt trevlig helg!! Idag känns nacken sämre än vanligt så jag måste korta ner tiden framför datorn lite mer, tror jag... åh, vad trist!!!

Taina sa...

Lumene säger jag bara! I alla varianter. De har till och med dessa produkter här! Är väl lite patriotisk eftersom det är finskt...
Ha en fin helg!
Kram

Jenny sa...

Mz.Olsson: Namn tack :-)! Jag vill också ha ungdomslik hy, så det så! fredagskram!

Taina: Ahh! Det måste jag genast prova, när nuvarande krämen tar slut! Vet du om den finns att köpa här i US? Kram!!

Taina sa...

Lumene har jag hittat på flera ställen! De har en underbar dagkräm och en nattkräm som jag använt i flera år. Suveräna och prisvärda produkter och doftar himmelskt! Liksom NORDISKT ;)
Kram