onsdag 25 februari 2009

Morsoma nätter

Efter tredje natten med mycket begränsad sömn verkade min stackars hjärna få antydan till halucinationer; När jag precis somnat till vid halv sex (efter att ha burit runt på lillgrisen i fyra timmar. Det ÄR faktiskt lite synd om mig), vaknar jag med ett ryck, helt övertygad om att jag hört kraftiga bankningar på ytterdörren och att elaka terrorister, eller kanske Jack själv, är på väg in i vårt hus för att hämta mig. När jag lugnat ner mig själv lite, inser jag att detta kanske inte är så värst troligt, utan att det självklart är grannar som bankar på vår dörr för att vårt hus brinner.

Varför de inte säger något, fortsätter banka eller ringer på dörrklockan, kunde inte min arma hjärna svara på. Så jag somnade så småningom igen, och hade rojalistiska drömmar... Om norska drottningen Sonja, som tyckte att min blogg var så "morsom". Det kändes mycket tryggare.

4 kommentarer:

Taina sa...

Vad roligt att läsa din blogg om mat också. Jag gör mest husmanskost och Maken står för de "finare" och mer avancerade rätterna. Nu ska jag kolla vad jag hittar för smarrigt i din lista.
Hoppas du får sova lite bättre nästa natt och att "lillgrisen" mår bättre.
Kram!

Jenny sa...

Taina: Idag är jag en ny människa -lillgrisen sov hela natten och sover än! Hallelujha :-)! Hur går det med semlorna förresten!?? Kram!

Taina sa...

Vad skönt att ni får sova nu!
Semlor blir det i helgen. Tonårsdottern har lovat att hjälpa till. Bildbevis kommer ;)
Kram!

Marianne sa...

Lustigt! Jag drömde att dörrklockan ringde och vaknade av det!