torsdag 5 februari 2009

Mix and match

Jag tittar på vårkläder till barnen och inser att det nog var tur att vi inte fick en lillasyster till vår familj, för jag börjar inse att det bor någon riktig konstig mamma i mig: En mamma som plötsligt tycker att det är sååååå gulligt att klä pojkarna likadant "storebror och lillebror" och ååååååh så gulligt det kommer att se ut när de rumlar runt i trädgården... Ja ni hör ju, jag är inte riktigt klok! Och hade jag haft flickor hade varit etter värre, det är jag säker på, för flickkläder är ju såååå söööööötaaaa...

Nä. Om man skulle gå och återgå till vanliga livet en stund. Där barnen går igenom minst ett par tröjor vardera per dag och där det är omöjligt att matcha nånting annat än möjligtvis strump-par. Och inte ens det, lyckas jag alltid med.

2 kommentarer:

Annika sa...

Det finns otroligt mkt gullga barnkläder. Läskigt nästan...
Passa på att klä dom nu medan du kan...Snart kommer dom att ha sina egna åsiker om vad dom är coolt och inte coolt :-)
Jag vet.
Kram!!

Jenny sa...

Annika: Jag vet, det är förfärligt ;-). Men det är sant, jag njuter faktiskt av att få vara den som väljer, även om jag faktiskt inte får välja fritt till Mathilda längre, hon har ganska mycket åsikter om vad hon gillar, så vi får välja tillsammans. Men det är ok, det är ju lite roligt det också :-): Kram!