torsdag 6 november 2008

Smaker som inte passar in

Har ni någonsin smakat barntandkräm? Jag tycker det smakar så vidrigt så det finns inte. Tror att det har att göra med att den smak man associerar med tandkräm är frisk, mintig sådär och så får man munnen full med jolmigt frukttuggummi eller nåt liknanade. *Ryser*. Jag är säker på att tänderna bli minst lika rena, men det känns absolut inte så. Det är som om man skulle få en kanelbulle som smakade köttbulle eller nåt.

Påminner om den gång jag blev serverad en stor grön glasskula med hallonsås på en fest. Överlycklig var jag övertygad om att det måste vara min favoritglass, pistage, och tog därför en stor tugga. Det var avokadoglass...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eller "chokladtårta" som visade sig vara gjord på bruna bönor, väldigt GI, väldigt nyttigt, väldigt... yak. Har faktiskt inte vågat prova ungarnas tandkräm, men måste hem och testa nu. Risk för att det är tuggummi här också ;-(
Kram /Anna K

Jenny sa...

Anna: Brunabönor tårta!?? Åh fy! Ursäkta, GI eller inte, men tårta måste ju ändå smaka tårta och absolut inte bruna bönor! Fanns det inget mellanting, typ nötter eller nåt, kan man undra ;-). Smaklig tandkrämssmak, ha ha! Kram!

fru fräken sa...

Bamsetandkrämen smakar gott, tycker jag. Det smakar mer tuggummi iofs, men absolut gott!

Ungarna är dock inte särskilt förtjusta i Bamse, så nu har vi PepsodentKids och den smakar... tja, mer åt godishållet.

Shrek har vi testat med, den gillade jag (också!) men ungarna tyckte den var stark.

Joo, tjena :-) då skulle barnen ha smakat den där röd-vita-varianten man hade själv som liten. DEN var stark!

Herregud, vad jag svamlade ut om tandkräm... ursäkta, men det är fredagkväll och jag är nog mer än trött. :) Trevlig helg.