torsdag 30 oktober 2008

Ett intelligent, välskrivet inlägg

Men gudars vilken trist bloggdag det blev idag då. Noll inspiration och till råga på allt tror jag att jag har sträckt mig i ryggen (kan man sträcka sig av att dammsuga för mycket?), så nu kan jag knappt sitta, därav inte heller skriva ett långt intelligent inlägg (så lägligt med ryggontet, hrm.). Jag får gå och inta ryggläge och skriva i huvudet istället. Det gör jag ganska ofta, framförallt på nätterna när jag är uppe och matar Sven. Tyvärr kommer jag inte så ofta ihåg vad jag skrivit sedan nästa dag, men jag vet att det alltid är både fyndigt och intressant, för att inte tala om välskrivet. Eller så är det bara för att jag har grus i ögonen och klockan är kvart över tre på natten som det känns så, det k a n vara så...

Jag får skaffa mig en liten bandspelare, a la agent Cooper i gamla hederliga Twin Peaks och sitta och tala in blogginlägg i. Hur jag nu ska klara av att hålla Sven,snuttefilt (används nattetid främst som dreggeltrasa, ungen sölar ju så förfärligt när han äter. Ingen ordning alls på honom.), nappflaska OCH bandspelare på samma gång. Hm, tänkte inte på det.

Som sagt, imorgon är en annan dag. Då ska här karvas pumpa och firas Halloween, så då har jag definitivt inte tid att ha ont i ryggen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna för att det ryggonda försvinner (jag tror absolut att man kan göra illa ryggen av för mycket dammsugande!). Trevlig Halloween och kram till dig!

Anonym sa...

Ja du, visst kan man sträcka ryggen när man dammsuger :)
De flesta skadorna sker ju i hemmet!

Ha en härlig Halloween


KRAM

Annika sa...

Hoppas att du känner dig bättre idag, för idag är det ingen bra dag att ha ont i ryggen på!
HAPPY HALLOWEEN!!! KRAM!!

Jenny sa...

Helena: Jag kör stenhårt på dammsugningen då :-), men tyvärr har jag fått feber också, så jag är lite tvesksam ;-) //kram!

Helena: Jag tror bestämt att dammsugning är roten till allt ont i världen och borde utrotas ;-D! //kram!

Annika: Nej men visst, det är världens sämsta dag, så istället tar jag och får feber och bli sjuk :) //kram!