onsdag 10 september 2008

Välståndets baksida

Alla våra barn har tittat på Baby Einstein DVDs som bäbisar och alla tre har gillat det (Eller i Svens fall, precis börjat gilla det). Alla tre satt också i babysittern framför TVn. Alla utom Sven. Han kan nämligen inte se TV:n om han inte hänger uppe i luften.

Med Mathilda bodde vi i en (visserligen stor)två:a, och hade en liten 19" TV på ett litet bord från IKEA. Inga problem där. När Elias föddes hade vi flyttat till ett större hus i Houston och TVn hade vuxit till en 32" - på en lite större TV-bänk, men fortfarande inga problem. Nu bor vi i ett ännu större hus och Tvn är definitiv större (52") och framför allt plattare. Samt står väldigt högre upp (temporärt på en ful hylla i väntan på att hamna på väggen), så om man sitter på golvet och är 3 månader så ser man typ DVD spelaren, kanske, under.

Vad gör man då? Tja, kan inte TVn komma till bäbisen (och det kan den inte, den är tung), så får bäbisen komma till TVn; Man sätter 1 st bäbis i 1 st babysitter - på soffbordet.

Tänk vilka problem man "måste" brottas med...

2 kommentarer:

Marianne sa...

Alla sätt är bra!

Tur att ni har soffbord. Det verkar inte finnas längre när man tittar i inredningstidningar. Jag förstår inte var folk ställer sina kaffekoppar och babysitters nu för tiden?

Jenny sa...

Ja, men visst är det konstigt! Här är det supertrendigt med stora "puffar" eller fotpallar som soffbord - som man sedan ställer en jättestor bricka på, så att alla kaffekoppar inte välter. Såå praktiskt ;-).