måndag 14 april 2008

Födelsedagsfirande

I går tjuvstartade Mathildas födelsedagsfirande med kalas på “The little gym”. Lekar, bollar, tältdukar, gymparedskap, såpbubblor och en jättelik hoppmatta stod på menyn och efter en timmes stojande var de 13 barnen redo för tårta (Temat var, förstås för alla som känner Mathilda, Barbie. Mamma bara suckar, men köper naturligtvis, för vem minns inte hur det var att vara fem ;-)) och glass. Det hela avlöpte så smidigt att mamma Dahlstrand nästan började undra om de glömt bjuda någon, eller vad som var fel… Antar att det bara var proffsigt arrangerat av erfaren personal. God bless barnkalas på entreprenad är allt jag har att säga!
Mathilda var väldigt nöjd med sitt kalas, för att inte tala om presenterna. Nu väntas cupcake på sängen i morgon, mer presenter och ännu mer tårta i skolan. Prinsessan är i tårthimlen, kan meddelas.

Men nöjdast av alla var nog Elias! Han var i sitt absoluta esse, dvs näst intill smågalen, men glad och charmig. Personalen döpte honom snabbt till “little monkey man” och det var väl inte direkt oförtjänt. Fördelen med att vara två år, måste väl vara den selektiva hörsel man kan ha för att lyssna på direktiv och förmaningar och framför allt den enorma glädje han utstrålade över alla dessa saker och aktiviteter han presenterades för. Jag tror vi vet var nästa kalas ska hållas i sommar :-)…

Inga kommentarer: