tisdag 15 november 2011

Saker som man kan fundera lite över så där på en tisdag

Jag är på Target, detta förfärliga ställe där man aldrig kan handla det-man-bara-skulle-ha...

På väg ut går en kvinna före mig, med en ledarhund. Anledningen till att jag över huvudtaget lade märke till henne, var för att hon hade hunden och jag först funderade över om man ens fick ha hundar inne i affären. Sen såg jag då att det var en ledarhund och då var det ju kanske inte så konstigt.

Jag går ut, sätter mig i min bil och tänker väl egentligen inte så mycket mer på det och ska köra iväg. Och då ser jag kvinnan sätta sig i förarsätet på en bil... Que!? Och ja, jag dubbelkollade tre gånger.

Nånting kändes väldigt konstigt med den bilden. Fel, skulle man kanske kunna drifta sig till att säga till och med.

Nu vill jag ju så gärna tro gott om alla och inte misstänkliggöra någon, men men men...

Jag kan inte låta bli.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

OJ!!!!! Hm, det låter som om ledarhunden kanske var till mer för att vilseleda? Andra då menar jag. Eller så väntade hon bara i förarsätet på föraren? Såg du om hon körde iväg själv????
Shit, mystiken tätnar!
:-)

Malin sa...

Mycket skumt!

Anonym sa...

Det kan fatiskt vara sa att det var en ledarhund in-training. Vi har ett par bekanta som har hand om sadana hundar, detta ar for att fa dem vana nya miljoer ;-) Michelle var ju veterinar pa hundskolan i Westchester

M i NY

SweFloKeto sa...

Vi har en stor hundskola för just brukshundar här och det är ofta hundarn på stan och i affärerna med folk som uppenbarligen inte har nått fel på sig (som man kan se). Men de brukar ha en skylt på sig att de tränar, så man inte ska undra... Men det låter ju som ett apbra sätt att få ta sin hund vart man vill, bara på med selen liksom! Kanske ska prova det på fina restaurangen? Fast jag tvivlar STARKT att någon skulle gå på att någon av våra hundar är någon form av brukshund. Ha! :-)

em sa...

Det finns ju många sorts servicehundar, inte bara för blinda.
Margaretha