fredag 11 november 2011

100% Old School American

Vi är och åker rullskridskor på en inomhusrink, ett sånt ställe som jag bara trodde fanns i amerikanska filmer.

Men nähä, om man bortser från att det åks en del inlines, så åker fortfarande majoriteten runt på ljusbruna snörsko-fyrhjulingar, till diskomusik på en stor inomhusrink med glittrande diskoboll i mitten.

Jag känner mig klart overklig och cinnematisk. Och gammal.

DJ:en spelar, jag tror den heter i alla fall, "Dance the night away", och när jag hör det samplade introt från den gamla goda 80-tals hiten "Lambada", så är det just Lambada jag tänker på och inget annat.

Mina barn har ingen aning om vad jag pratar om.

SÅ gammal är jag... eller, om man försöker se positivt på sin 40-årskris, och det gör man ju; DE är alldeles för unga, så det så.

Det funkar sådär.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

hahahaaaaa! Du är för skön!! Jag är också så gammal. Lambada minns jag minsann! :-)
Kul med sådan där superamerikansk upplevelse också!!!! Har aldrig varit på en sådan rink själv men jag föstår att det känns som om du är med i en film från 80-talet eller så....?! ;-)
Kram!

Charlie sa ... sa...

Jorå....minns!

När jag var i Turkiet och vi var ute och seglade en eftermiddag, spelade dem gammal disco typ Boney M med Daddy Cool och Maria Magdalena med Sandra...men herregud säger jag! Då var jag på väg upp på ett tåg för att vara med på en "familjehelg" i Kiruna där min kille gjorde lumpen. Och lyssnade non stop på den. Eller ELO och Telephone line.

Mina 26-åriga kollegor hade ingen aning om vad det här var för någonting. Jag menar, det är iallafall internationell musik vi pratar om här, inte Vilse i pannkakan med Staffan Westerberg eller Teskedsgumman.

Kände mig lastgammal, faktiskt.


Kul med rullskridskor och 80-talsfeeling!!

Ceciliah sa...

Äh varför känna sig gammal?! Känn dig erfaren ;-) Lambada var ju sååå kul!

Jenny sa...

Saltis: Ja men precis, saknar bara benvärmarna och spretluggen ;-)! Kram!

Lotta: Ha ha, du skämtar!? Hur kan man inte veta vad Maria Magdalena är :-O?? Snorungar, är allt jag har att säga om det!! Kram!!

Ceciliah: Erfaren var ordet, tack för det!! Kram!!