lördag 4 juni 2011

Poolhäng

Kaktusen försvann på väderkartan, så antagligen kommer vi att överleva helgen utan att förvandlas till små blöta fläckar. 32 grader funkar bra det också, no complaints.

Idag har vi slapp lördag och hänger vid poolen och har det skönt. De stora barnen hänger i den stora poolen och lillgrisen alternerar mellan vattenlek och rutschkana i den grunda poolen och att hänga på pappa i den stora. Märkligt, men tacksamt, nog är han inte så kaxig i djupt vatten, han går inte och slänger sig i hur-som-helst-galet som han gör i barnpoolen. Vilket vi är tacksamma för som sagt.

Ikväll blir det bortbjudarmiddag igen. Vi har det bra, vi.

5 kommentarer:

Taina sa...

Skönt med poolhäng. Och tur att han inte slänger sig hur som helst i stor poolen. Då måste mamma bli blöt också ju!

KRAMAR!!!

Jenny sa...

Taina: Man kan inte göra så mycket annat när det är varmt och fuktigt, än just bada. Och ja, vi är myyyycket glada över lillgrisens, eh, ska vi säga, behärskning vid djupt vatten. Mamman badar gärna, men helt inte med panikdyk för att rädda drunknande lillgrisar :-). KRAM!!

Charlie sa ... sa...

Poolhäng verkar helt rätt med era temperaturer! Bada och god middag - perfekt Jenny!

Annika sa...

Härligt med poolhäng!
jag har inte varit vid poolen en enda ggn iår ännu...
Bättring från min sida!!
Karolina är där jämt...
Kram!

Desiree sa...

Det är underbart att ha tillgång till pool i hettan och fukten. Det är nästan ett krav för att man ska överleva i södern under sommaren. Är det pool som finns i ert villaområde som ni är med i eller är det någon country club som ni är med i? SKönt ser det ut iallafall. Skönt också att ni slapp få värsta hettan.
Kram!