tisdag 21 juni 2011

Om sanningen ska fram

Så vill jag inte ligga med dig. Jag vill ha bort dig ur mitt huvud, det är vad jag vill. Bort. Bort. Bort. Häck väck våt fläck.Det här är värre än "Manboy", för den kunde jag åtminstone gå och tralla med barnen, hur dum text den än är.

Men det här... nä, jag vet inte. Jag vill inte gå in på vem som vill ligga med vem och vad betyder ligga egentligen, mamma, varför vill han ligga bredvid henne (just det, bredvid. Det är precis där han vill ligga och ingenstans annanstans.)?

Nummer 1 på toplistan i Sverige tydligen. Vem skriver en sån här trallalalåt med precis lagom svårsjungen text för mindre begåvade barn med den sortens innehåll!? Va´!? Jag ser jättemycket framemot att sätta på radion i bilen i Sverige. Not. Enda positiva är väl att kronprinsen kan tralla hur mycket han vill när skolan börjar igen. Så länge han inte börjar översätta för kompisarna. "No he's not really singing about s.e.x, no he doesn't know what that is... he just wants to lay, erh, beside you... It is a Swedish summer pest song you know."

Jag tror att vi tar med oss väldigt många barnskivor eller nåt. Fast svenska barnsånger är luriga, mer om det en annan dag.

Nu måste jag gå och tvätta öronen och försöka hänga upp hjärnan på Mora Träsk eller nåt istället. Sen ska jag hämta upp gull-trallaren på hockey-camp.

Om sanningen ska fram. Fnys. Om den bara inte var så trallvänlig...

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

hahahaaa! Har itne hört en tidigare men håller med om att den sätter sig på hjärnan. Hm, kanske inte det lättaste att förklara det där med att ligga "BREVID", hahahaa!

Charlie sa ... sa...

Jag vet, suck! Vad är det här?!

Alltid de knasig låtarna som fastnar...

Kram!

Ceciliah sa...

Hahaha jag veeet! Har den i huvudet hela tiden och även åtta åringen som ställer konstiga frågor så att mamma blir generad.

Testa Youtube och sök på "Jag vill ligga med dig då" så får du svaret... Riktigt roligt! Men inte för barnen så klart...

Jenny sa...

Saltis: Jag kör BREDVID, stenhårt ;-). Fast nån sa faktiskt till mig att barn kan sjunga de mest pinsamma texter och liksom bara sjunga, utan att tänka för mycket på VAD de faktiskt sjunger, så jag hoppas på det! KRAM!!

Lotta: Men eller hur? Inte går man och trallar italienska opera arior direkt (vilket kanske är till glädje för omgivningen, men ändå :-)). Kram!

Cissi: Ska genast uppsöka Youtube igen, jag är ju så lättroad, ha ha! Kram!

Annika sa...

HAHA,sådär är det...
Fniss.
Det där är en sommarplåga och vi lär höra den till SINNE i sommar. Minns Mange Schmidts låt "glassigt" som K sjöng en hel sommar...När du hör en bra låt och din partner är "k''å't" är det glassigt". K fattade aldrig det där ordet och sjöng våt och vår och what not...
När åker ni hem?
KRAM!!!!