tisdag 24 maj 2011

Tisdagsmåndag

Ja så har det känts hela dagen -som måndag, fast det är tisdag.

Kan ju börja med att backtracka lite med det där hurtiga jag skrev angående tvätten igår; Nu hade faktiskt herr Dahlstrand varit väldigt duktig med att hålla högarna relativt små, mer Kinnakulle än Mt Everest, och det tackar vi allra ödmjukast för, men jag ska ändå få be att lägga "vika tvätt" till min all-time-trist-list(a). Isch.

Torka lite kladd har jag gjort, jag passade på att ge lillgrisen ravioli till middag för att riktigt få ägna mig åt detta, och jag har också pussat mycket barnkinder.

Packat upp resväskan är också gjort. Tråkigare tristaste trist, men det är gjort.

Dessutom har jag fortsatt mitt sysofosarbete med att rensa ut urvuxna kläder ur barnens garderober. Eftersom det också är vansinnigt tråkigt (eller ja, själva rensandet är inte trist, men det är det där med att man måste göra av eländet nånstans också. Och det är tråkigt, fråga mig inte varför), så faller det under kategorin sånt-som-man-helst-inte-gör-så-värst-länge eller ännu bättre sånt-som-man-försöker-undvika-att-göra-äverhuvudtaget-tills-dess-att-det-inte-går-att-stänga-garderobsdörren-dvs-aldrig och blir därmed aldrig färdigt. När jag har rensat klart sommarkläderna från förra året, så har ju de där eländiga dvärgarna med växtvärk vuxit ur årets sommarkläder... och så där håller det på. Jag funderar seriöst på att familjen barnen borde bli nudister, det verkar så stilistiskt rent och okomplicerat i jämförelse.

Jaja. Jag hann också med att ta den minsta grisen på tre-årskoll hos doktorn, något som var ytterst odramatiskt. Han äter som han ska, sover som han ska och tja, röjer som han ska. Växer gör han också som bara den. Som han bör, En spruta i benet la lite sordi på besöket, men han överlevde även detta, och det gjorde också mamman.

Jaa, och så gick den dagen och imorgon är det redan onsdag! Långhelg, efterlängtat Sverigebesök och den årliga memorial-day grannfesten väntar till helgen, bland annat.

Men först firar vi herr Dahlstrands födelsedag imorgon!

2 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Läget är under kontroll med andra ord!

Gillar din blogg Jenny och din sköna stil. Mersmak!

Jag ser också fram emot helg och förhoppningsvis bra väder.

Kram och tack för senast!

Loppan flyttar västerut... sa...

Heja! Gratta herr Dahlstrand från oss!
Kram