torsdag 21 april 2011

Stor tjej

Loppan har tjatat sedan hon var fem år gammal och jag har stenhårt svarat "När du fyller åtta". Det kändes lite lagom avlägset och långt borta så där.
Tills nu då. Nu är hon åtta och har små diamanter i örsnibbarna.
Slipping through my fingers all the time.

5 kommentarer:

Ceciliah sa...

Så fint! Jag har typ tjatat på min dotter sen hon var 4 år att hon ska skaffa hål i öronen... Hon är idag snart 12 år och har ännu inte vågat. Hon är sååå rädd för smärta och är övertygad om att det gör alldeles för ont!

Jenny sa...

Cissi: Mathilda var också jätterädd för att det skulle göra ont, men hon klämde inte en tår ens! Det går ju på typ tre sekunder per öra, och så var hon väl så motiverad att hon hade gjort vad som helst :-). Det är gulligt i alla fall, det håller jag med om! Kram!

Maria i Malmö sa...

Jag försöker skjuta upp det till 10 år, rädd att jag kommer att ångra mig då ändå. Om Ellen skulle få lov nu är jag nästan helt säker på att hon skulle fega ur och gå därifrån med bara ett hål :-). Till skillnad från er tycker jag inte alls att det är gulligt, ser bara helt fel ut på barn men jag vänjer väl mig den dan det blir dags!

Jenny sa...

Maria: Jag tycker inte att det är varken speciellt gulligt eller lämpligt på små barn, jag ville hela tiden vänta tills dess att Mathilda var stor nog att kunna ta ansvar för rengöring etc, och det kan hon nu. Och på stora, småtjejer, så tycker jag att det är gulligt :-)! Här gör de faktiskt hål i båda öronen samtidigt vanligtvis, så att det bara ska göra ont en gång - utom förstås när vi gjorde hål, för då var tjejen i affären ensam. Såklart ;-). Kram!

Loppan flyttar västerut... sa...

Men åh, jag missar ju massvis. Duktiga tjejen, antar att hon är stolt som en tupp nu?

Kram till er!