måndag 14 mars 2011

Besatthet

Andra två-åriga pojkar är besatta av tåg och bilar. Kanske tittar de som besatta på "Thomas the tank engine" eller "Bilar". Elias var besatt av "Kalle och chokladfabriken", vilket ju var lite underligt, men om man bortser från det.Sven är besatt av "High School Musical", denna Disney-helylle-musical som var superduperpopulär här för en 4,5 år sedan typ. Yep. Vi pratar inte bara lite besatt, vi pratar totalt, vi-behöver-snart-en-exorsist besatt. Det är det första han frågar efter på morgon när han vakar, och det enda som övriga familjen får titta på på tvn under dagen, om man inte ska riskera totalt bryt från hans sida. Numera trallar övriga familjen på musikalsångerna oavbrutet och turas om att kunna alla repliker.

En av huvudpersonerna heter Gabriella, och hon verkar vara den stora idolen. "Ballella pilmen" kallar han filmen för och så fort hon inte är med i en scen frågar han bekymrat "Where Ballella go?".

Nämnde jag förresten att Svens favoritfärg är rosa också? Jag vet inte om det är viktigt i sammanhanget eller inte... ;-).

Inga kommentarer: