måndag 7 juni 2010

Wordpress

Wordpress gillar inte mig.

Jag läser några bloggar på WP med lösenord, men på senare tid, typ senaste veckan kanske, så godkänner aldrig WP mina lösenord. Alla WPsidor ser bara ut som stora frågetecken och laddar om sig, när jag skriver in löseord. Och detta gäller alla WP och alla lösenord. Utan undantag.

Så jag emailar bloggskrivarna och frågar om de möjligtvis bytt lösenord utan att jag märkt det och alla svarar snällt att nehej, det har de inte, det är samma xxxxx som jag skrivit in. Men det funkar i alla fall inte.

Förrän jag går in på samma blogg en eller par dagar senare. Då är allt löseordsskyddat "öppet" för mig och jag har inga problem. Detta kan man ju leva med, har jag tänkt, fast det är obegripbart och vansinnigt irriterande.

Men idag har WP eskalerat sin ovilja mot mig och min IP adress.  För i dag laddar sidorna sig så snällt -fast de laddar helt tomma. Inga felmeddelanden, inga "denna sida kan inte hittas". Nej. Bara helt vitt och så det där lilla "done" nere i vänstra hörnet. Som om bloggaren suddat bort hela sin blogg och försvunnit från jordens yta. Kul. Not.

Är det bara jag, eller är det nån annan som också har problem?

2 kommentarer:

Marianne sa...

Jag har återkommande problem med WP. Kommer inte in ens på öppna bloggar. Bara vägrar öppna sig. Även om det periodvis är problem på Blogger tycker jag att det är mycket bättre här.

Kram!

Marianne sa...

Nu har WP börjat krångla ännu mer för mig. Jag kom inte in hos Petra, däremot hos Anne. Sen kom jag inte in hos Matilda. Jag blir knäpp!

Kram!