torsdag 8 april 2010

Barnfritt

Jag har fortfarande inte haft tid att blogga, för idag har jag ägnat mig åt "nöjet" rensa garderob,slänga skit och bara spara sånt som jag verkligen använder-projekt. Ack trist, men rätt trevligt att kunna gå in i garderoben igen. Alltid nåt.

Något bildbevis kan jag tyvärr inte prestera, för herr Dahlstrand har tagit med sig kameran och rymt till Charleston, SC tillsammans med svärmor och barnen. Där har de varit på stranden och badat mest hela dagen har jag fått mig rapporterat.

Det var helt klart en win-win*; Farmor fick se lite mer av amerikat än bara Charlotte, barnen fick bada i havet och mamman fick njuta av två dagar tomt hus. Hallelujha! Vem behöver åka på semester när det är så skönt att vara hemma själv!?

Nu väntar Husfruarna i New York . Life is good...


* Herr Dahlstrands vinnande kanske var det minsta känns det som nu när jag tänker efter, för han har ju fått packa i och ur bilen och  köra hela vägen. Men han har sluppit vara på jobbet och istället varit med sina barn och hunnit umgåtts med sin mamma, så det har väl inte helt gått någon nöd på honom... Hoppas jag.

8 kommentarer:

Desiree sa...

Låter riktigt nice. Ibland behöver man tid för sig själv och att få chansen att ta tag i egna projekt utan att störas av annat och andra. Ibland kan det nästan vara lyxigt att få vara just själv ett tag. Njuuut och ha det bra.

Kram

AnnaA sa...

Härligt med lite lyxliv! :)
Här är det snor och feber istället. Men jag hinner med lite stickning också, inget synd om mig heller.
Ha de!

Malin sa...

Härligt!!

Ullis sa...

Vad roligt att jag råkade hitta din blog! Flyttade hem från Charlotte för snart 2 år sedan.

Ha det så bra!

Maria i Malmö sa...

Nu har du lyxat lite väl länge tycker jag ;-), eller kanske firat födelsedag, grattis till 7-åringen från Malmö!

anna of sweden sa...

Hallååååå!

Marianne sa...

Var har du tagit vägen? Hoppas allt är bra med er alla!

Taina sa...

Har du rensat klart snart?

Kramar!!!