onsdag 27 januari 2010

Ungefärlig tid

Klockan åtta skulle elektrikern komma. Halv nio ringer de och säger att nu är han på jobbet innan vårt så han kommer så fort han kan, men de kan inte riktigt säga när det blir eftersom man aldrig vet exakt hur lång tid ett jobb kan ta.

Nä, ok då. Men jag undrar vad de skulle sagt om de fick sitta utanför mitt hus och vänta i en timme eller nåt medan jag höll på med mina ärenden? Nästa gång ska jag pröva; "Nu är kliver jag in på Target. Det är det sista jag har att göra innan jag kommer hem, men jag vet inte riktigt när jag kommer eftersom man aldrig vet hur lång tid man kan vilja strosa runt i en affär."

Tid som tid.

2 kommentarer:

Annika sa...

Detta är så typiskt att det finns inte. HUR mpnga ggr har man inte suttit som en stolle och väntat på en hantis. SÅ tröttsamt. man får ibland vara glad att de ens behagar dyka upp...
USCH, hatar verkligen att vänta på dem.
kram!

Jenny sa...

Annika: Men visst är det galet! Eller hos doktorn för den delen. Jag förstår absolut att "things can come up", men då får de väl för sjutton gubbar se till att de schemalägger med längre mellanrum eller nåt. Usch vad ordet :-)! Kram!