torsdag 21 maj 2009

The golden hour

Läste hos någon, jag tror att det var någon av Schulman-bröderna, som skrev om den där magiska stunden vackra sommarkvällar, precis innan solen går ner och allt liksom är gyllene. Det var ett bra namn, på en mycket kort stund på dagen när livet bara är vackert och bra, men man aldrig liksom funderat över att ge ett namn. Eller åtminstone inte jag.

Det här är min golden hour. Eller mina gyllene tre minuter typ, för solen går ju ner eländigt fort när den väl bestämt sig. De behagliga 22 graderna får ni föreställa er. Likaså barnskrattet och smaken av svalt vin. Och så vill jag gärna se din golden hour!


5 kommentarer:

majsen sa...

Sa harligt det ser ut...:-)

Min golden hour ar nog dock pa morgonkvisten nar solen precis ar pa vag upp man ar ute pa ett springpass..

trevlig helg till hela familjen i Vasterled

Annika sa...

Absolut!
DET är då ljuset är som allra vackrast!
Man bara MÅSTE plåta...
OCH njuta!!
Ja, en annan golden hour är morgonprommisen under den är ljuset också magiskt vackert!
Ha en fin helg!
KRAM!!

Helena sa...

Just nu, när det är 12 grader och regn här i Sthlm, är det inte så mycket golden över huvud taget. ;-)

Det ser hur som helst jättemysigt ut på bilderna! Helg-kramar!

Jenny sa...

Majsen: Det är när jag läser sånt, som jag alltid önskar att jag var löpare. Bara på med skorna och ut. Och så bort med barnen och upp med flåset... Jaja, en vacker dag kanske jag springer nån (kilo)meter eller nåt, den som lever får se :-D. Hoppas ni får en skön helg!

Annika: Men de fotona du hade runt er lilla sjö, de var otroligt fina! Så svenska och oamerikanska på nåt vis, i ljuset. Golden hour helt klart! Stor kram!

Helena: Jaja, vissa dagar är givetvis mindre gyllene, det får man ju hålla med om. Men en vacker sommarkväll, då slår ingenting Sverige! Kram!

Marianne sa...

Kul utmaning! Jag ska fundera på vad som är min golden hour.

Kram!