fredag 20 mars 2009

Sjukstuga

Mina barn som nästan aldrig är sjuka...

Loppan ligger som en utslagen hjältinna och kräks med 39 graders feber och huvudvärk i vår säng. Kronprinsen ligger utslagen (om än inte fullt så apatisk som sin syster)i soffan med krupphosta och 39,5 graders feber.

Lillgrisen kämpar på med sitt penicillin och är tack och lov än så länge bara glad. Pappan jobbar och mamman har varit uppe en gång i timmen hela natten. På med kaffekokarn igen!

5 kommentarer:

majsen sa...

krya pa er allihopa; skall se till att forsoka halla snon har uppe i norr. Da Kung Bore tydligen bestamt sig for att inte ge upp

thebromanders sa...

Näää, vad trist!! Vart man än vänder sig så är det sjuka människor. Har varit ovanligt mycket sjukdomar i farten den här vintern, tycker jag...

SuburbiaLiving sa...

Ush då, hoppas att dina små sötingar kryar på sig!
Ha en underbar HELG!

Taina sa...

Nämen ojojoj! Tråååååååååååkigt för er. Stackars små barn :(
Skickar en cyber-krya-på-dig-kram till alla!

Jenny sa...

Majsen: Ja tack, nu räcker det med vinter för vår del - Här blommar påskliljor, körsbärsträd och maskrosor, så nu har vi verkligen inte tid med snö ;-). Hoppas den smälter bort för er också snart! Kram!

Mz.Olsson: Ja senaste månaden har vi varit väldans sjuka här, och verkligen, mina barn är otroligt sällan sjuka, så det känns mycket ovant. Kram!

mrs.McGlaun: Tack så mycket för krya-på-dig hälsningen! Hoppas ni också får en bra helg! Kram!

Taina: Tack! Vi håller tummarna för att det är snabbt övergående. Stor fredagskram!