tisdag 24 mars 2009

Ok, jag vet att melodifestivalen är lite uttjatad men...

Ser och låter inte Malena Ernman lite som om man parat en transvestit med Sarah Brightman, med en dos rysk Arja Saioma-DNA inslängt? Alla tre sorterna (fyra då, om det nu finns nån rysk Arja nånstans) bra och fina på alla sätt och vis - individuellt, men ihop!??? Kära nån och hjälp mig!

Och är det bara jag som tycker att La Voix är en förfärlig låt? Till och med Martins Stenmarks sömnpiller här om året var bättre (och personligen tycker jag då också att han var något trevligare att titta på, men det hör inte hit ;-)). Jag håller helt tydligt på att bli gammal. Eller vann hon bara för att vi alla tror att det är sånt här som östeuropeer gillar?Om någon som läser här tyckte/tycker att den här låten var den absolut bästa och är bäst lämpad att representera Sverige (hon är ju i alla fall blond. Men det är det ju många transvestiter i peruk som är. Nu var jag dum.) så berätta, b e r ä t t a för mig vad det är jag missar!! På allvar.

6 kommentarer:

Annika sa...

Ärligt, Jenny!! Helt ärligt tycker jag att det är en SKÖN låt! Den är anorlunda och BRA!
Jag var hemma under melodifestivalen och hörde alla låtar om och om igen hemma hos min syster (som är schlagerfreak). la Voix fastanade mest!
Tycker Malena Ernman har glimten i ögat och en hel del självdistans.
MEN här i USA är jag ensam bland alla svenskar jag känner med att gilla låten :-D. Haha, det kanske är en sådan "man måste varit med i sverige under festvalen" låt.
vad vet jag ?
Nufår vi sae hur malena placerar sig i Moskva. Tror inte SVT precis hoppas på vinst. Dom har knappt råd att prdna en festival om sve skulle vinna...
NU ska jag kolla in youtuben...igen...
KRAM!!!

Anonym sa...

Håller med Jenny, den fastnar.

Jag har lyssnat på låtarna via nätet och den här är den som är mest storslagen i mina öron.

De andra bidragen var inga höjdare direkt....

Jag hoppas att Måns Z får en bra låt i sina händer till nästa år. Han kommer få galet många "han-är-så-snygg" -röster.

Hon är lite annorlunda men jag gillar henne.

MAn kan ju se det såhär, vi kanske inte VILL vinna Eurovision längre. Det är kanske själva schlagern som är huvudgrejen. Hur det går för den som representerar Sverige i Eurovision är lite sekundärt..eller vad tror du?

Ciao

Tanja sa...

Jag tror också att det är sekundärt hur det går i ESC. För vi har ju inte en chans mot alla östländer längre. Detta var absolut inte min favvo i årets festival, men precis som de andra säger så fastnar den. Och sticker ut direkt, man behöver inte lyssna på den massa gånger som man ofta måste göra med de andra låtarna som är med. Helst skulle jag velat att Alcazar vann. Men detta är ändå helt ok, man sitter ju ändå där sen och hejar på Malena. Eller så.

Anonym sa...

Gillar låten, tycker helt enkelt att den är vacker.
Är egentligen inget schlagerfreak
så det kanske beror på det.
Dessutom så tycker jag att Malena har utstrålning, har alltid tyckt det.
Hej svejs!

Taina sa...

Hahaha! Jag har lyssnat på låten ett par ggr. Kan väl inte påstå att jag tyckte det var någon höjdare. Inte för att jag tyckte den var dålig heller. Men det är inte min smak, helt enkelt. Blandningen där var ju riktigt rolig...
Tycker finnarnas låt är bättre...patriot. Jag?
Kram

Anonym sa...

Näää, jag gillar inte heller låten. Var mer för Alcazar, Måns och EMD-stuket.

MEN man kan inte säga annat än att den sticker ut, eller hur...

KRAM!!!