onsdag 25 mars 2009

It has arrived!!

Äntligen, äntligen!

Polarn och Pyret har öppnat webaffär på nätet. I USA också!!

Dyrt, något annat vore väl inte att vänta. Men inte dyrare än andra märkes/kvalitetskläder. Det ska bli intressant att se om de kan ge Hanna Andersson en match, givet att HA kopierade P.OP rakt av från början.

I´m excited!

5 kommentarer:

Mamma J sa...

Och jag tackar för tipset om Hanna Andersson, som jag som boende där jag bor - inte hade hört talas om förr... Vad mycket fint det fanns där! Framför allt till min dotter :)! Synd att svenska kronan ligger så dåligt till just nu :(.

SuburbiaLiving sa...

Ja nog påminner dom om varandra. Snart kanske POP finns på Mall of America också! vem vet..
Jag kikade in till H.A när jag var där i December. Fast jag tycker om polarn liiite mer tror jag. Speciellt till bebisar. H.A kan kännas lite sådär "amerikanskt" ibland. (too much).

Taina sa...

Är det sant? Det måste jag kolla på en gång!

Annika sa...

ABSOLUT att HA kopierade POP från början..you know it...
K är kanske lite för stor för pop nu, men jag ska ändå kolla sidan...
Kram!

Jenny sa...

Mamma J: Välkommen hit :-)! Hanna Andersson gör fina barnkläder, väldigt lika P.OP som sagt, hon som startade det, saknade svenska barnkläder här, sant, men jag tycker nog att hon snodde deras koncept lite för rakt av. Men men, det är snyggt, och det är superbra kvalitet! Kram

Mrs.McGlaun: De ska öppna affärer också, säger de. Antar att HA har ett försprång, men det ska bli intressant att se hur det går för PO.P. Kram!

Taina: Go shop, säger jag bara :-)! Kram!

Annika: Som sagt, jag tror att HA får se upp lite, om P.OP verkligen går på offensiven :-). Vi får väl se, men jag störtgillar verkligen P.OP, så jag är glad! Snart ruinerad, men glad ;-). Kram!